torstai 2. elokuuta 2012

Ilmastoinnin iloja


Vietin tänään neljä ja puoli tuntia ilmastoidussa tilassa. Puoli tuntia oli mukavaa, sen jälkeen iho jatkuvasti kananlihalla. Ilmastoidut tilat ovat ihania silloin, kun on kierrellyt koko päivän auringonpaisteessa ja joutuu hoitamaan asioita jossakin toimistossa. Sisälle siirtyessä ilmastointi tuntuu mukavalta, mutta puolen tunnin jälkeen se alkaa jo häiritä. Oikeastaan täällä (kun asteita on ollut nyt melkein pari kuukautta putkeen 30) ei mielestäni tarvitsisi ilmastointia lainkaan. Olenkin tyytyväinen, että kotona on pelkästään tuuletin. Sillä pärjää oikein hyvin ja esimerkiksi nukkumaan käydessä senkin sulkee, ettei tule liian kylmä. Miten on muuten mahdollista, että sama ilma liikutettuna voi muuttua kuumasta kylmäksi?

Pääsin ilmastoidusta tilasta pois päivän kuumimpien tuntien aikana ja auringon lämpö tuntui niin ihanalta, että kävelin auringossa kauemmalle vesibussipysäkille. Nyt on jo elokuu. Toivottavasti lämpimät säät jatkuvat kuitenkin vielä pitkään. Parannusta on kyllä tapahtunut asenteessani, sillä vuosi sitten mietin jo toukokuussa, että kohta kesä on jo ohi.

Huomenna italialaiseen kesääni tulee taas tauko, kun lähden viikonlopuksi Suomeen. Siinä on riittävästi ilmastointia taas loppukesäksi.

2 kommenttia:

Siskoli kirjoitti...

Tervetuloa siskonen! Mä yritän ettiä niitä villahousuja... <3

Tipsu kirjoitti...

Toivottavasti löytyvät, muuten saattaisin jäätyä :D En jaksa odottaa!